Tre år har gått, men fortsatt har barna til Loubana mareritt fra dagen da huset deres i Syria ble bombet. «Jeg husker at jeg gjemte meg under trappa da bombene falt» forteller Nour, som var bare seks år gammel da det skjedde.

Loubana og familien hadde et godt liv I Syria. Ektemannen, Hasan, hadde en blomstrende business og de hadde et vakkert hjem fylt med glade, sunne barn.

Så begynte terroren.

Da bombene traff huset, var familien heldig og kunne klatre ut av ruinene i live. Hasan klatret inn i det som var igjen for å redde babyen som lå og sov, deretter flyktet de for livet uten noe annet enn klærne de hadde på seg.

Loubana og Hasan har ikke vært tilbake i Syria siden de flyktet til Libanon. Ikke en gang da Loubanas bror og Hasans mor døde. «Jeg skulle ønske jeg kunne dra tilbake til Syria, men til hva? Sånn at ISIS eller regjeringen kan rekruttere barna mine til hæren?» spør Hasan.

Livet i Libanon er en utfordring for familien. Barna har ikke gått på skolen på de tre årene siden de flyktet fra Syria, og de har knapt råd til å betale for husleie og mat til den store familien. 10 personer bor i en liten toroms leilighet som er dekket av mugg på grunn av et tak som lekker. Hasans helsetilstand forverres og de har ikke råd til pleien og medisinen han trenger.

ADRA hjalp familien med jakker, tepper og andre nyttige ting. Snart kan barna begynne på ADRAs læringssenter.