Vil du jobbe i ADRA?

Vi søker en allsidig medarbeider for ett års vikariat i ADRA Norges kommunikasjonsavdeling. Søknadsfrist 25. mai.

For mer informasjon, se:
www.adranorge.no/ledige-stillinger
...

8 0

Takk for at du er med å spre glede i våre prosjektområder! 💛 ...

23 0

Den som sprer velsignelse, trives godt. Den som kvikker opp andre, blir oppkvikket selv. Ordspråkene 25,11.

Lykke og glede knyttes ofte til omsorg og vennlighet som deles med andre. Å investere i at andre skal oppleve glede, løfter egen psykisk helse og tilfredshet med livet.

Hva gir deg glede? Handler det om å motta dyre gaver eller penger? Eller kan det handle om å få tilbringe tid med familie, barn eller venner? Kanskje litt stille tid for refleksjon – helt alene? Handler glede mest om å få, eller om å gi?

Enkle, vennlige handlinger som å lytte, gi en hjelpende hånd eller løfte noens humør, kan ha stor betydning for andre. Da blir også dagen din meningsfull.

20. mars markeres Den internasjonale dagen for glede. Bildet er fra ADRAs matutdeling i Kherson, Ukraina i februar, i samarbeid med WFP, Verdens matvareprogram. Takk for at du er med å spre glede i våre prosjektområder! 💛
...

25 0

ARMENIA: En måte å hjelpe flyktninger på er å hjelpe med møbler og hvitevarer i de midlertidige boligene hvor de bor. Her er noe av hjelpen på vei ut til de som trenger det.

Takk til deg som gjør ADRAs nødhjelpsarbeid mulig!

#ADRAresponds
...

19 1

🎨 ADRA Europas kunstkonkurranse, "Se meg. Hør meg. Gå med meg.", er nå åpen for kunstnere fra 5 - 25 år og familier.

👉 I år handler konkurransen om å lage collager om klimaforandringer og flyktninger, for å spre kunnskap om dette temaet.

Vi håper du blir med! Det er fine premier tilpasset hver aldersklasse.

Kunstbidrag må sendes inn innen 12. mai.

Du finner all informasjon om konkurransen her:
https://www.adranorge.no/2024/03/kunstkonkurranse/
...

17 0

Gratulerer med kvinnedagen! 💚

Den internasjonale kvinnedagen markeres over hele verden. Mange av verdens kvinner er ikke født i demokratiske land som styres av demokratiske verdier med like rettigheter for menn og kvinner.

I dag feirer vi kvinners sosiale, økonomiske, kulturelle og politiske prestasjoner. Dagen markerer også en oppfordring til handling for å fremme kvinners likestilling.

I ADRA Norge jobber vi for å styrke jenters og kvinners rettigheter, spesielt gjennom skolegang og myndiggjøring.

En spesiell hilsen til alle våre kvinnelige kolleger og støttespillere i dag. Det er mange flere enn vi fikk plass til på dette bildet.

💚 💚 💚
...

67 2

Hilsen fra Gry i ADRA Norge:

Det er knapt fire uker siden jeg kom hjem etter å ha besøkt et av ADRAs prosjektområder i Sør-Sudan. Kontrasten mellom livet her hjemme og livet i Sør-Sudan er så stor. Det er vanskelig å finne ord for å beskrive det.

Sammen med en gruppe i landsbyen jeg besøkte, kom jeg til å tenke på en årlig kollekt som hvert år tas opp i alle Adventistkirker i mars, så derfor spilte jeg raskt inn en filmsnutt med en liten hilsen.

Vil du være med å støtte? Vipps ADRA #19543
...

58 0

24. februar er det 2 år siden krigen i Ukraina brøt ut. ADRA har vært tilstede hele tiden. Takk for at du har vært med på å gjøre nødhjelpsarbeidet mulig, og fortsetter å hjelpe slik at vi fortsatt kan være der for de som trenger det. ❤ ...

34 0

24. februar er det to år siden krigen brøt ut i Ukraina. Her er en oppdatering om hva ADRA gjør i Ukraina. Takk for din støtte til nødhjelpsarbeidet! ❤ ...

21 0

UKRAINA: "Uten ADRA hadde vi ikke overlevd vinteren. Vi ville ikke ha overlevd denne vinteren i det hele tatt", sier innbyggere i Sviatohirska i Donetsk-regionen.

Da kulden satte inn, havnet mange ukrainere i en vanskelig situasjon. Mange har mistet jobben, og det er ikke lett å finne en ny. De som bor i landsbyer har en særlig utfordring fordi de må varme opp ovnene sine, men ved og briketter er dyrt.

Derfor slutter ikke bøndene å takke: "Vi fikk briketter fra ADRA, tusen takk!"

Nå har innbyggerne i landsbyen Sydorove fått briketter til å varme opp ovnene sine og holde familiene varme. De er oppriktig takknemlige for denne støtten, for ADRA Ukraina og deres partnere som ikke bare hjelper folk med å overleve vinteren, men også hjelper dem å ikke miste troen på mennesker og godhet.

Prosjekt vinterhjelp er støttet fra Norge og flere kontorer i ADRA-nettverket.

Takk for din støtte til arbeidet i Ukraina!
...

26 0

Verdensdagen for sosial rettferdighet: Å elske sin neste som seg selv.

Fattigdom truer menneskers liv; barn, voksne, samfunn og fellesskap. ADRA tjener fattige, undertrykte og marginaliserte; de som ikke kan snakke for seg selv – eller de som ikke blir hørt. Med omsorg lindrer vi nød.
...

21 0

Venn for livet ❤ - det er det vi kaller ADRAs faste givere, som hver måned gir litt - slik at ADRA kan hjelpe mange! Pengene fra Venn for livet blir brukt til å dekke den egenandelen vi har i våre Norad-prosjekter, og dermed blir dine gaver mangedoblet og gir barn og unge, i noen av verdens fattigste land, muligheter til skolegang og fremtidshåp.

Vi trenger flere Venn for livet! Vi trenger DEG! ❤
https://gi.adranorge.no/vennforlivet
...

18 0

Ett år har gått siden det kraftige jordskjelvet i Tyrkia og Syria 6. februar 2023. ADRA har hjulpet mange mennesker, og fortsetter å hjelpe. Takk til deg som var med å gjøre dette mulig.

Vil du støtte ADRAs katastrofefond, slik at vi til enhver tid kan være klare til å hjelpe?

Vipps ADRA #19543.
...

18 0

I dag er vi på Adventistkirkens lærerkonferanse på Klækken 🙌 Vi er så glade for samarbeidet med adventistskolene og Hjelpeaksjonen. Elever, lærere og foreldre er engasjerte og gjør en utrolig innsats hvert år for at barn og ungdommer i våre prosjektland skal få gå på skolen.

#Hjelpeaksjon2024 #AlleBarnPåSkolen
...

25 0