1. Bli fastgiver

ADRAs fastgiverordning Venn for livet gjør det mulig å hjelpe enda flere og gir ADRA Norge en viktig forutsigbarhet for arbeidet. Fyll ut skjemaet og du vil motta et brev med kidnummer fra ADRA. Da kan du sette opp automatisk trekk i nettbanken.

Bli fast giver - ADRA Norge

2. Fortell om ADRA

Det er mange måter du kan fortelle om ADRA på. Bruk Facebook og andre sosiale medier til å like og dele historiene om menneskene som blir berørt.

Lyst til å stå på stand? Kontakt oss! Vi kan trenge din hjelpende hånd og trenger en ressursbank av frivillige!

Engasjer deg_facebook

3. For næringsliv

ADRA vil oppmuntre firmaer og virksomheter som jevnlig støtter vårt arbeid som en del av sitt samfunnsansvar. Ta en titt på ADRA Norges portfolio og se om noe av arbeidet går sammen med formålet for din bedrift. ADRA kan hjelpe med å legge til rette slik at din bedrift kan være en aktiv partner. Det gjelder samme beløpsgrense for skattefradrag for bedrifter som privatpersoner: opp til 25 000 kroner.
Det går også an å melde på bedriften til å være en fastgiverbedrift: Venn for livet.

Eksempel fra Lillehammer:

På Skogli Helse- og Rehabiliteringssenter, Lillehammer, samles det inn penger til ADRAs «Keep Girls Safe»-prosjekt hele året. Alle som vil bidra kan være med og gi, og informasjon om hvordan jentene i KGS-prosjektet får hjelp og støtte, er tilgjengelig for både ansatte og pasienter. I 2016 var en av bedriftens ansatte med på en Connections-reise til Thailand for å se hvilken forskjell arbeidet gjør for jentene som bor på KGS-hjemmet. På grunn av arbeidet som Skogli støtter, får risikoutsatte jenter en trygg barndom med skolegang, næringsrik mat og en seng å sove i.

Skogli er en Rehabiliteringsinstitusjon med 110 sengeplasser og ca. 100 ansatte fordelt på 74 årsverk.  Fokus for Skogli er somatisk rehabilitering, og bedriften har samarbeidsavtale med Helse Sør-Øst. Skogli eies av Adventistkirken i Norge.

4. Nyhetsbrev