1. Gi direkte

ADRA Norge har to kontoer, en gavekonto og en aksjonskonto:

Gavekonto:

3000.30.31035

Aksjonskonto:

3000.30.31000 (Benyttes mest til Hjelpeaksjonen)

ADRA logo

2. Bli fastgiver!

Venn for livet er ADRAs fastgiverordning. Som Venn for livet bidrar du til egenandelen til våre Norad-prosjekter. Ditt månedlige beløp mangedobles dermed og hjelper barn og ungdom i noen av verdens fattigste land, å få skolegang. Takk for at du er en nøkkelpersonsom gjør ADRAs arbeid mulig!

3. Gi en mulighet:

ADRAs alternative gavekort er en mulighet til å gi øremerkede penger til ADRAs arbeid. Klikk bildene for mer info.

4. SEND PENGER:

5. Skattefradrag:

Gaver til ADRA Norge gir rett til skattefradrag. Det er enkelt å få skattefradrag for gaver til ADRA. Vi trenger kun ditt fødsels- og personnummer, navn og adresse. Ring oss på telefon 31 01 88 00 eller send en e-post til post@adranorge.no. ADRA vil melder innbetalt beløp til skattemyndighetene ved årets slutt. Skattefradrag gis når minimumsbeløpet i løpet av året er 500 kroner og opp til 25 000 kroner (gjelder samlede gaver til frivillige organisasjoner).

Vipps: Når du gir gaver til ADRA via Vipps, registreres ikke navn, bortsett fra når bruker Vipps butikk (Vipps GO). Her kan du også kan registrere deg for skattefradrag. Ønsker du skattefradrag på andre gaver gitt via Vipps, må gaven din dokumenteres og informasjonen kommuniseres med ADRA.

 

Facebook: Gaver til ADRA gitt på Facebook blir ikke automatisk registrert for skattefradrag. Ønsker du skattefradrag for gaver gitt til ADRA gjennom innsamlinger på Facebook, må du skrive ut ut kvitteringene som du har fått på e-post og kommunisere dette med ADRA Norge.

6. Merkedager:

Bursdag, jubileum eller sølvbryllup: ADRA har alternative gavekort som passer! Din gave kan gi ADRA mulighet til å hjelpe noen som trenger det.
Ta kontakt!

7. Minnegaver:

I forbindelse med dødsfall og begravelser ønsker iblant familier og pårørende at det skal gis minnegaver til ADRA. Pårørende ønsker å fremholde at gaver til ADRA er like kjært som blomster. Slik kan avdødes ettermæle konkretiseres og hjertesaken fortsatt utvikles.

– Kontakt ADRA slik at vi kan være enige om hvordan pengegavene merkes. Begravelsesbyrået vil også kunne bistå med dette.

– Når du vil gi en minnegave er det mulig å få et spesielt gavekort fra ADRA der du kan skrive en personlig hilsen.
ADRA har også små, enkle informative kort som kan deles ut sammen med programmet i kirken.

8. Testamentariske gaver:

ADRA blir iblant kontaktet når givere vil tilgodese ADRAs arbeid i sitt testamente. Kanskje noen har gitt penger til ADRA i hele sitt voksne liv og hatt det som sin hjertesak. Vissheten om at man kan fortsette å sette spor og være til hjelp for mennesker i nød, selv etter at man selv har gått bort, kan være en stor trøst for mange.

Alle situasjoner er ulike, også når det gjelder tanker og følelser knyttet til å skrive et testamente. ADRA kan ved gitte forutsetninger bistå med juridisk hjelp til utforming av testamente. Ta gjerne kontakt dersom du har lyst til å snakke om disse mulighetene.