15 DAGER I DESEMBER ER ADRAs ADVENTSKALENDER FOR DEG SOM VENTER, hovedsakelig myntet på barn og lærere, men kan også brukes sammen med foreldre hjemme.

«Kalenderen ble til som et resultat av etterspørsel fra lærere i Adventistkirkens grunnskoler,» sier Gry Haugen i ADRA som er ansvarlig for årets kalenderprosjekt. Kalenderen er naturlig preget av et kristent livssyn og tro – men kan likevel brukes av alle – fordi den er mest tenkt som en ressursbank der man kan velge og vrake – eller legge til. Som Gry i ADRA sier: «De fleste lærere som jeg kjenner, er utrolig kreative folk!»

I desember er det ca 15 skoledager, og derfor inneholder kalenderen 15 «luker» med tanker for dagen, læringsinnhold og aktiviteter som omfatter alt fra lesing av Tolstoj og Bibelen – til praktiske oppgaver og oppmuntring til tjeneste og omsorg for andre. Poesi og sang er inkludert. Tema som berøres er flyktninger, trafikksikkerhet og refleksbruk, takke for maten, barns rettigheter, kostnader til mat i fattige land og ADRAs kampanje Alle barn! I alle land! På skolen!

Du finner kalenderen her og kan printe den ut selv:

ADVENTSKALENDER 2019

Har du problemer med å printe ut, må du gjerne be oss om å få tilsendt en trykt versjon.