Dødstallene etter tsunamien på Sulawesi i Indonesia sist fredag fortsetter å stige. 844 mennesker er i ifølge nyhetsbyrået AFP bekreftet døde, og tallene er forventet å stige etter som man får mer oversikt og når fram til avsides områder der jordskjelv og bølger har gjort store skader. Å nå fram er spesielt krevende etter som veier er blokkert, telekommunikasjonen brutt og strømforsyningen har brutt sammen.

I skrivende stund koordinerer og kartlegger ADRA innsatsen for katastrofehjelp.
Det er store behov for
– mat
– vann
– telt og tepper
– presenninger
– medisin  

Det koster 150 kroner å hjelpe én person som har overlevd.
Din gave med 1500 kroner vil hjelpe 10 barn, kvinner og menn, som trenger katastrofehjelp nå.

Ralfie Maringka er med i ADRAs nødhjelpsteam og befinner seg på Sulawesi, midt i hjertet av ødeleggelsene: «Overalt på vei til Palu city så jeg i går natt ødelagte bygninger og biler etter jordskjelvet og tsunamien. Langs den humpete og ødelagte veien var all elektrisitet brutt. Steiner og sand dekket der det tidligere hadde vært en vei. Jeg så mennesker som søkte beskyttelse i telt og under presenninger.»

Din gave vil hjelpe Ralfie og ADRAs team å hjelpe mennesker med mat, rent vann, medisin, telt til husly og andre livsnødvendigheter for de som har overlevd og mistet alt. 48 000 har mistet sine hjem. Ikke mist motet! Du kan hjelpe!

Jo flere som gir, jo flere kan vi hjelpe. Takk for ditt partnerskap og dine gaver!

  • DU kan gi et glass vann til en som er tørst.
  • DU kan gi mat til en som må berge livet.
  • DU kan gi husly til en familie som har mistet alt.

Takk for din støtte nå – når den trengs som mest!
Du kan gi til konto 3000.30.31035 – merk «Indonesia».
Gi også med Vipps til ADRA Norge #19543 eller til ADRAs aksjon på Facebook.

Hjelp ADRA ved å dele innsamlingsaksjonen for Indonesia med dine venner!

Tsunami destruction - Central Sulawesi

Takk for din støtte nå – når den trengs som mest! Du kan gi til konto 3000.30.31035 – merk «Indonesia». Gi også med Vipps til ADRA Norge #19543 eller til vår aksjon på Facebook. (Foto AP Photo/Rifki)