Vi har dessverre tekniske problemer og jobber for å løse saken så raskt som mulig. Takk for at du venter!

 PS! Du kan sjekke om direktestrømmen på Facebook fortsatt går: www.facebook.com/ADRAvenn

 PS2! Har du lyst til å gi en gave til ADRAs arbeid mens du venter? https://gi.adranorge.no/hjelpeaksjon

HVA SKJER DEN 13. NOVEMBER?

Høsten er Hjelpeaksjonstid for ADRA og Adventistkirken i Norge sammen. Menigheter og skoler over hele landet har vist stor kreativitet for innsamlingen gjennom mange år, og dette ble aktualisert både i år og i fjor, da dør-til-dør-innsamling har vært vanskelig å få til mange steder.

I direktesendingen fra Adventistkirken i Mjøndalen 13. november kl. 19, vil vi feire Hjelpeaksjonen med aktive innslag fra hele landet. Vi skal heie på hverandre! Vi skal glede oss over resultatene, og vi skal minne hverandre om at det er Jesus som kaller oss til tjeneste for vår neste. Vi skal også få høre takken fra de som får hjelp og som får helt nye muligheter i livet.

Sendingen strømmes direkte lørdag 13 november kl. 19.00 fra denne siden.

RESSURSER

Alle engasjert 2021

HVA SKAL DU GJØRE NÅ?

Vi vil gjerne vise innslag fra menigheter, skoler og grupper over hele Norge. Sørg for at noen filmer det dere gjør – og sett sammen et videoinnslag fra aktiviteten. Videoen skal være på maksimum to minutter og i horisontalt format.

Send innslaget til gry.haugen@adranorge.no. Eventuelt gjennom wetransfer.com Det er gratis og sørger for at vi får best mulig kvalitet på innslagene. Fristen for å sende inn er 1. november.

adranorge.noHopeChannel.no
Plakat Alle Engasjert 13. november 2021

Teaser 5 - I dag er dagen

Alle engasjert 13. nov: Her er en hilsen fra Gry og Yngvar. Filmen vises i Adventistkirker over hele landet lørdag 13. oktober som en motivasjonsfilm til direktesendingen Alle engasjert kl 19 samme kveld.

Teaser 4 - Gry og Victor

Teaser 3 - HappyHand på Vik

Teaser 2 - Hilsen fra Nidelven skole

Teaser 1 - Hilsen fra Skotselv menighet