Ressurser

Dette er en ressursside for deg som vil være involvert i ADRAs arbeid! Du kan finne presentasjoner, dokumenter og info om arbeidet til inspirasjon for deg selv eller noen du vil dele det med. Planlegger du et arrangement, er ADRA behjelpelig med utlån av plakater, vester og lignende. Det er bare å ta kontakt!

For å kjøpe et produkt på denne siden, velger du "Legg i handlekurv" eller "Kjøp", og du må deretter bekrefte handelen. Du vil bli bedt om å fylle ut informasjon om navn, adresse og lignende - slik at vi kan sende deg en giro.

Kollektappell Tyfon Haiyan - Filippinene

Her finner du ressurser til kollektappeller i forbindelse med ADRAs arbeid på Filippinene etter tyfon Haiyan.

Skole for livet – ressurs-dvd for Hjelpeaksjon 2013:

I Sør-Sudan arbeider ADRA Norge, med støtte fra Norad, med å gi utdannelse til lærere og bygge skoler. Foreldre motiveres til å sende barna sine til skolen, og landsbyledere og ansvarlige i kommunene deltar og tar ansvar. ADRA Sør-Sudan gjennomfører prosjektet med lokalt ansatte.

Sør-Sudan er rikt på ressurser. Men uten kunnskap vil folket bli stående fast i fattigdommen.
ADRA Norges Hjelpeaksjonskampanje heter "Skole for livet". Bli med, støtt Hjelpeaksjonen -- og gjør det mulig for flere lærere å få utdannelse!
Filmen er gratis. I tillegg til filmen "skole for livet", inneholder filmen en lengre film som går mer i dybden av utdanningens betydning for utvikling. Barnefilmen Nytt håp i nytt land er inkludert på dvd`en, men i en noe forkortet versjon.

Verdi: kr 0,00

Gratis DVD - Nytt håp i nytt land

Madalena og Cecilia er to jenter som bor i Sør-Sudan. Landet ble et nytt, selvstendig land i 2011, så alle som bor i landsbyen deres er veldig motivert for at landet skal utvikle seg i en retning som er bra for folket. I filmen følger vi Madalena og Cecilia i hverdagen -- med oppgaver som skal gjøres hjemme og på skolen.

Filmen passer til barnetrinnet i skolen og evt. andre barnegrupper. Du kan også bestille et lite hefte som inneholder filmens manuskript, bilder og punkter til spørsmål og samtale.
Filmen er gratis, og sendes også med engelsk versjon.

Verdi: kr 0,00

Årsrapport 2012

Det er gjennom god utdanning at mennesker utvikler kunnskap, ferdigheter og holdninger som er helt nødvendige for å bygge lokalsamfunn, velferd og møte framtidas utfordringer. Utdanning er nødvendig for å gjøre folk i stand til å kjempe for egne og samfunnets rettigheter. Altfor mange mennesker i verden har ikke tilgang til slik utdanning.

Hvordan arbeider ADRA? Hvilke resultater har organisasjonen å vise til?
Bestill årsrapporten "Utdanning for utvikling" fra ADRA Norge.

Verdi: kr 0,00

AvtaleGiro

Nå er det endelig mulig for dere som er Venn for Livet å få AvtaleGiro! Med AvtaleGiro blir kontoen din automatisk belastet ved forfall slik at du slipper å passe på innbetalingsfristen. Du får kvittering med forklarende tekst på kontoutskrifen. Om du ønsker AvtaleGiro, last ned svarkupongen, fyll ut og send den til ADRA Norge.

ADRA-vester

Nå har vi fått inn et nytt opplag med ADRA-vester som vi selger for 50 kr stk + porto. Vestene er beregnet til bruk i innsamlingsarbeidet, og passer utmerket til skoleelever og voksne som skal ut å gå i Hjelpeaksjonen. Vestene finnes i barne- og voksenstørrelse.

Verdi: kr 50,00

Ett liv/One life at a time

ADRA Sverige har produsert denne CD'en med sangen "Ett liv" som blir sunget av Kersti Esselwall-Smårs og Rickard Larsson. Det er Rickard Larsson som har skrevet tekst og satt melodi til sangen. CD'en inneholder også den engelske versjonen av sangen "One life".

Verdi: kr 50,00

Ikke like, men likevel

Ikke like, men likevel... er ADRAs store skolesatsning som handler om verdiformidling og fattigdomsproblematikk, vennskap og solidaritet. CD-boka Ikke like, men likevel... består av syv sanger. Til hver av de syv sangene er det en fortelling som handler om barn i ulike land og beskriver deres livssituasjon. ADRAkadabra, bestående av seks jenter fra Røyse, synger sammen med Gry Haugen.

Materiellet består nå av to komponenter:

  1. CD med sanger og singback + bok med fortelling til hver sang

  2. Ressurshefte med noter, visualiseringstips og temastoff (kr 199,- Må bestilles separat)

( Evt. Porto kommer i tillegg til prisen. Kjøper du flere eksemplarer er det mulig å få gruppepris)

Til skoler og andre interesserte grupper: Kontakt ADRA for pakkepris. Vi er svært interessert i at materiellet skal komme ut og benyttes, men ønsker heller ingen piratkopiering av noter og ressursstoff. Om du har spørsmålangående materiellet, kan du kontakte Gry Haugen (gry.haugen@adranorge.no).

Verdi: kr 199,00

Ressurshefte (inkl. noter) til Ikke like, men likevel

Ikke like, men likevel er ADRAs store skolesatsning som handler om verdiformidling og fattigdomsproblematikk, vennskap og solidaritet. Ressursheftet er for lærere, foreldre, musikkledere og andre interesserte og inneholder noter, samtaleideer, temastoff og visualiseringstips. Skuespillene kan benyttes enkeltvis eller i en sammenheng som musikal.

Verdi: kr 199,00

ADRA-dagen 2013

Her finner du tekst og powerpoint til appell for ADRA i forbindelse med ADRA-dagen 2013 som er den 9. februar. Her finnes også presentasjoner fra tidligere ADRA-dager.

ADRA-presentasjon

Her finner du presentasjoner og andre ressurser som kan brukes i til kollekter, informasjonsarbeid etc.

enditnow!

Kampanjen enditnow omfatter mer enn 200 land og territorier og er opprinnelig et tiltak som har kommet i stand som et samarbeid mellom ADRA (Adventist Development and Relief Agency), Adventistsamfunnets bistandsorganisasjon og Womens Ministries-Avdelingen i Adventistsamfunnet globalt. I Norge profileres kampanjen som et samarbeidsprosjekt mellom ADRA Norge og Adventistsamfunnet. Enditnow er en kampanje som støtter tiltak som implementeres rundt omkring i verden gjennom ADRA og Adventistsamfunnet. Disse tiltakene retter seg mot vold og for likeverd og respekt. Donasjoner som mottas i forbindelse med kampanjen vil bli brukt til arbeid som er i kjernen av formålet med kampanjen – arbeid mot kvinnerettet vold, forebyggende og direkte.

© ADRA Norge, Følg ADRA Norge på:
Facebook
Twitter
YouTube