Ressurser

Dette er en ressursside for deg som vil være involvert i ADRAs arbeid! Du kan finne presentasjoner, dokumenter og info om arbeidet til inspirasjon for deg selv eller noen du vil dele det med. Planlegger du et arrangement, er ADRA behjelpelig med utlån av plakater, vester og lignende. Det er bare å ta kontakt!

For å kjøpe et produkt på denne siden, velger du "Legg i handlekurv" eller "Kjøp", og du må deretter bekrefte handelen. Du vil bli bedt om å fylle ut informasjon om navn, adresse og lignende - slik at vi kan sende deg en giro.

AvtaleGiro

Nå er det endelig mulig for dere som er Venn for Livet å få AvtaleGiro! Med AvtaleGiro blir kontoen din automatisk belastet ved forfall slik at du slipper å passe på innbetalingsfristen. Du får kvittering med forklarende tekst på kontoutskrifen. Om du ønsker AvtaleGiro, last ned svarkupongen, fyll ut og send den til ADRA Norge.

ADRA-vester

Nå har vi fått inn et nytt opplag med ADRA-vester som vi selger for 50 kr stk + porto. Vestene er beregnet til bruk i innsamlingsarbeidet, og passer utmerket til skoleelever og voksne som skal ut å gå i Hjelpeaksjonen. Vestene finnes i barne- og voksenstørrelse.

Verdi: kr 50,00

Ett liv/One life at a time

ADRA Sverige har produsert denne CD'en med sangen "Ett liv" som blir sunget av Kersti Esselwall-Smårs og Rickard Larsson. Det er Rickard Larsson som har skrevet tekst og satt melodi til sangen. CD'en inneholder også den engelske versjonen av sangen "One life".

Verdi: kr 50,00

Ikke like, men likevel

Ikke like, men likevel... er ADRAs store skolesatsning som handler om verdiformidling og fattigdomsproblematikk, vennskap og solidaritet. CD-boka Ikke like, men likevel... består av syv sanger. Til hver av de syv sangene er det en fortelling som handler om barn i ulike land og beskriver deres livssituasjon. ADRAkadabra, bestående av seks jenter fra Røyse, synger sammen med Gry Haugen.

Materiellet består nå av to komponenter:

  1. CD med sanger og singback + bok med fortelling til hver sang

  2. Ressurshefte med noter, visualiseringstips og temastoff (kr 199,- Må bestilles separat)

( Evt. Porto kommer i tillegg til prisen. Kjøper du flere eksemplarer er det mulig å få gruppepris)

Til skoler og andre interesserte grupper: Kontakt ADRA for pakkepris. Vi er svært interessert i at materiellet skal komme ut og benyttes, men ønsker heller ingen piratkopiering av noter og ressursstoff. Om du har spørsmålangående materiellet, kan du kontakte Gry Haugen (gry.haugen@adranorge.no).

Verdi: kr 199,00

Ressurshefte (inkl. noter) til Ikke like, men likevel

Ikke like, men likevel er ADRAs store skolesatsning som handler om verdiformidling og fattigdomsproblematikk, vennskap og solidaritet. Ressursheftet er for lærere, foreldre, musikkledere og andre interesserte og inneholder noter, samtaleideer, temastoff og visualiseringstips. Skuespillene kan benyttes enkeltvis eller i en sammenheng som musikal.

Verdi: kr 199,00

© ADRA Norge, Følg ADRA Norge på:
Facebook
Twitter
YouTube